Handbook of enology /
Shranjeno v:
Main Authors: | , , , , , |
---|---|
Drugi avtorji: | |
Format: | Knjiga |
Jezik: | English French |
Izdano: |
Chichester :
J. Wiley & Sons,
cop. 2006.
|
Izdaja: | 2nd ed. |
Teme: |
vinarstvo
> enologija
> biokemija
> organska kemija
> alkoholna fermentacija
> kvasovke
> mlečnokislinske bakterije
> ocetnokislinske bakterije
> metabolizem
> uporaba žveplovega dioksida
> zorenje grozdja
> proizvodnja vina
> rdeče vino
> belo vino
> metode
> organske kisline
> alkoholi
> hlapne snovi
> ogljikovi hidrati
> suhi ekstrakt
> minerali
> dušikove spojine
> fenolne spojine
> arome
> stabilizacija vina
> čiščenje vina
> filtracija
> staranje vina
|
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Vzdrževanje sistema
Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.
Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate: