Understanding food science and technology /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Glavni avtor: Murano, Peter S. (Author)
Format: Knjiga
Jezik:English
Izdano: Belmont, Calif. : Thomson/Wadsworth, 2003.
Izdaja:Instructor's ed.
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!
LEADER 00857nam a2200217 i 4500
001 2926712
003 SI-MaCOB
005 20050311000000.0
008 040713s2003 xxua |||||||||1 ||eng c
020 |a 0534544924 
040 |a BFZIV  |b slv  |c SI-MaIIZ  |d KTFMB  |e ppiak 
080 |a 664 
100 1 |a Murano, Peter S.   |4 aut 
245 0 0 |a Understanding food science and technology /   |c Peter S. Murano.  
250 |a Instructor's ed. 
260 |a Belmont, Calif. :   |b Thomson/Wadsworth,   |c 2003. 
300 |a XVIII, 449, 20, 14 str. :   |b ilustr. ;   |c 29 cm.  
650 0 0 |a Food.  
650 0 0 |a Food industry and trade.  
653 0 |a živila  |a prehrana  |a živilska tehnologija  |a živilska kemija  |a aditivi  |a živilska mikrobiologija  |a fermentirana živila  |a varnost živil  |a toksini  |a živilska biotehnologija  |a senzorične analize 
653 0 |a food science  |a food technology  |a food chemistry