Bread making : improving quality /
Shranjeno v:
Drugi avtorji: | Cauvain, Stanley P. (Editor) |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | English |
Izdano: |
Boca Raton [etc.] : Cambridge :
CRC Press ; Woodhead Publishing,
2003.
|
Serija: | Woodhead Publishing in food science and technology
|
Teme: | |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
Senzorična ocena kruha iz moke rži (Secale cereale L.), navadne pšenice (Triticum aestivum L.) in soržice (mešanica pšenice in rži) : diplomsko delo /
od: Hojnik, Urška.
Izdano: (2016) -
Brašno - kruh '05 = Flour - Bread '05 : Proceedings of 3rd International Congress /
Izdano: (2006) -
Baker & Spice exceptional breads /
od: Lepard, Dan., et al.
Izdano: (2007) -
Flour - bread '07 : proceedings of the 4th International congres [and] 6th Croatian congress of cereal technologists, Opatija, October 24-27, 2007 /
Izdano: (2008) -
Brotgetreide und Brot : Handbuch für die Theorie und Praxis der Brotgetreideverarbeitung /
od: Neumann, Max Paul, 1874-?.
Izdano: (1954)