Ekološka živila v gastronomiji - rezultati anket v zdraviliščih in na turističnih kmetijah v eko kontroli ter nekateri novi trendi (okoljski odtis) : [predavanje na 4. strokovnem posvetu z mednarodno udeležbo "Aktualno na področju ekološkega kmetijstva", Hoče pri Mariboru, 26. 1. 2011, z nosilno temo Ekološka živila v gastronomiji] /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Robačer, Martina. (Author), Tkalčič, Marjan. (Author)
Format: Knjiga
Jezik:Slovenian
Izdano: Hoče : Fakulteta za kmetijstvo, 2011.
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si