Možnosti reje ekoloških prašičev v Sloveniji in primerjava z konvencionalno rejo glede na proučevane rastne, pitovne, klavne lastnosti in kakovost mesa = Organic pig production opportunities in Slovenia and comparison with conventional rearing on growth, carcass and meat quality /
Shranjeno v:
Main Authors: | Ocepek, Marko. (Author), Prevolnik, Maja. (Author), Čandek Potokar, Marjeta. (Author), Bavec, Martina. (Author), Škorjanc, Dejan. (Author) |
---|---|
Format: | Book Chapter |
Jezik: | Slovenian |
Teme: | |
Sorodne knjige/članki: | Vsebovano v:
Zbornik |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
Razlike med ekološko in konvencionalno rejo prašičev glede na proučevane rastne, pitovne, klavne lastnosti in kakovost mesa : magistrsko delo /
od: Ocepek, Marko.
Izdano: (2010) -
Razlike med ekološko in konvencionalno rejo prašičev glede na proučevane rastne, pitovne, klavne lastnosti in kakovost mesa /
od: Ocepek, Marko. -
Vpliv sezone na rastne, pitovne in klavne lastnosti prašičev : diplomsko delo /
od: Rojs, Tadej.
Izdano: (2013) -
Evaluation of carcass and meat quality in cattle and sheep /
Izdano: (2007) -
Growth, carcass and meat quality traits of pigs raised under organic or conventional rearing systems using commercially available feed mixtures /
od: Prevolnik, Maja., et al.