Lawrie's meat science /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Lawrie, Ralston Andrew. (Author), Ledward, David. (Author)
Format: Knjiga
Jezik:English
Izdano: Boca Raton : Cambridge (England) : CRC Press ; Woodhead Publishing, 2006.
Izdaja:7th ed.
Serija:Woodhead Publishing in food science, technology and nutrition
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!
LEADER 01058nam a2200277 i 4500
001 3272568
003 SI-MaCOB
005 20100413000000.0
008 070126s2006 xxua |||||||||1 ||eng c
020 |a 1845691598  |q Woodhead 
020 |a 9781845691592  |q Woodhead 
020 |a 0849387264  |q CRC Press 
020 |a 9780849387265  |q CRC Press 
040 |a BFZIV  |b slv  |c SI-MaIIZ  |d FKMB  |e ppiak 
080 |a 637 
100 1 |a Lawrie, Ralston Andrew.   |4 aut 
245 0 0 |a Lawrie's meat science /   |c R. A. Lawrie in collaboration with D. A. Ledward.  
246 3 |a Meat science 
250 |a 7th ed. 
260 |a Boca Raton :   |b CRC Press ;   |a Cambridge (England) :   |b Woodhead Publishing,   |c 2006. 
300 |a XVIII, 442 str. :   |b ilustr. ;   |c 25 cm.  
490 0 |a Woodhead Publishing in food science, technology and nutrition 
504 |a Bibliografija: str. [371]-415.  
650 0 0 |a Meat.  
653 0 |a meso  |a mišičnina  |a kemijska sestava  |a biokemijske spremembe  |a kvar mesa  |a konzerviranje mesa  |a jedilna kakovost mesa  |a prehranska vrednost 
700 1 2 |a Ledward, David.   |4 aut