Quality of animal products and processing : [predavanja tujim študentom v programu Erasmus na Fakulteti za kmetijstvo in biosistemske vede UM v letnem semestru študijskega leta 2012/2013] /
Shranjeno v:
Glavni avtor: | Čandek-Potokar, Marjeta. (Author) |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | English |
Izdano: |
Maribor :
Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede,
2013.
|
Teme: | |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
Quality of animal products and processing : [predavanja tujim študentom v programu Erasmus na Fakulteti za kmetijstvo in biosistemske vede UM v letnem semestru študijskega leta 2014/2015] /
od: Čandek-Potokar, Marjeta.
Izdano: (2015) -
Quality of animal products and processing : predavanja tujim študentom v programu Erasmus+ na Fakulteti za kmetijstvo in biosistemske vede UM v letnem semestru študijskega leta 2016/2017 /
od: Čandek-Potokar, Marjeta. -
Quality of animal products and processing : predavanja tujim študentom v programu Erasmus+ na Fakulteti za kmetijstvo in biosistemske vede UM v zimskem semestru študijskega leta 2021/2022 /
od: Prevolnik Povše, Maja. -
Edible by-products of slaughter animals /
od: Fornias, Octavio Venegas.
Izdano: (1996) -
Technologies of processing of animal products : [predavanja tujim študentom v okviru programa Erasmus+ na FKBV UM v poletnem semestru študijskega leta 2015/2016, v obdobju med 26. 5. 2016 in 5. 7. 2016] /
od: Čandek-Potokar, Marjeta.