Wheat : production, properties and quality /
Shranjeno v:
Drugi avtorji: | Bushuk, W. (Editor), Rasper, V.F. (Editor) |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | English |
Izdano: |
Glasgow :
Chapman & Hall,
1994.
|
Izdaja: | 1st ed. |
Teme: |
žito
> pridelava
> prodaja
> hranilna vrednost
> proteini
> gluten
> polipeptidi
> endosperm
> ogljikovodiki
> lipidi
> moka
> durum
> žlahtnenje rastlin.
|
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
Cereals and pseudocereals /
Izdano: (1995) -
Analiza vpliva vsebnosti vitamina C na kvaliteto moke : diplomska naloga /
od: Filipič, Jasmina.
Izdano: (2009) -
Figa : slasten in zdrav sadež /
od: Vrhovnik, Irena., et al.
Izdano: (2006) -
Figa : slasten in zdrav sadež /
od: Vrhovnik, Irena., et al.
Izdano: (2014) -
Wheat structure, biochemistry and functionality /
Izdano: (2000)