Fermented meats /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Drugi avtorji: Campbell-Platt, G. (Editor), Cook, P.E. (Editor)
Format: Knjiga
Jezik:English
Izdano: London [etc.] : Blackie, 1995.
Izdaja:1st ed.
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!
LEADER 00741cam a2200181 i 4500
001 37610753
003 SI-MaCOB
005 19951009000000.0
008 950705s1995 xxka |||||||||| ||eng c
020 |a 075140201X 
040 |a UKM  |b slv  |c SI-MaIIZ  |d UKM  |e ppiak 
245 1 0 |a Fermented meats /   |c edited by G. Campbell-Platt and P.E. Cook.  
250 |a 1st ed. 
260 |a London [etc.] :   |b Blackie,   |c 1995. 
300 |a XII, 242 str. :   |b graf. prik. ;   |c 24 cm.  
650 0 4 |a živilska industrija  |x predelava mesa  |x mesni izdelki  |x fermentacija  |x nasoljevanje mesa  |x sušenje mesa  |x prekajevanje mesa  |x tradicionalne tehnologije  |x konzerviranje mesa  |x prehrambena mikrobiologija  |x nitriti  |x nitrati.  
700 1 |a Campbell-Platt, G.   |4 edt 
700 1 |a Cook, P.E.   |4 edt