Ekološka živila v gastronomiji - pomen in stanje v Sloveniji : [predavanje na mednarodni konferenci z naslovom "Začuti lokalno - zaživi z navdihom: povezanost podeželja in gostinsko-turistične ponudbe", Novo mesto, 16. 6. 2016] /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Bavec, Martina. (Author), Rančić, Milica, turizem. (Author), Vukmanič, Tjaša. (Author), Bavec, Franc. (Author), Lebe, Sonja Sibila. (Author), Turnšek, Maja, 1982- (Author), Podgoršek, Jože, 1974- (Author), Jurše Rogelj, Helena. (Author), Robačer, Martina. (Author)
Format: Knjiga
Jezik:Slovenian
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si