Označevanje ekoloških živil in možnosti certificiranja v gastronomiji : [predavanje na mednarodni konferenci z naslovom " Začuti lokalno - zaživi z navdihom: Povezanost podeželja in gostinsko-turistične ponudba", Novo mesto, 16. 6. 2016] /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Bavec, Martina. (Author), Vukmanič, Tjaša. (Author), Bavec, Franc. (Author), Grobelnik Mlakar, Silva. (Author), Poštrak, Nevenka. (Author), Robačer, Martina. (Author)
Format: Knjiga
Jezik:Slovenian
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!
LEADER 00868nam a2200205 i 4500
001 4187692
003 SI-MaCOB
005 20160726000000.0
008 160726s2016 xv |||||||||||||| ||slv c
080 |a 631  |2 UDCMRF 2011 
245 1 0 |a Označevanje ekoloških živil in možnosti certificiranja v gastronomiji :   |b [predavanje na mednarodni konferenci z naslovom " Začuti lokalno - zaživi z navdihom: Povezanost podeželja in gostinsko-turistične ponudba", Novo mesto, 16. 6. 2016] /   |c Martina Bavec ... [et al.].  
653 0 |a označevanje ekoloških živil 
700 1 2 |a Bavec, Martina.   |4 aut 
700 1 |a Vukmanič, Tjaša.   |4 aut 
700 1 |a Bavec, Franc.   |4 aut 
700 1 |a Grobelnik Mlakar, Silva.   |4 aut 
700 1 |a Poštrak, Nevenka.   |4 aut 
700 1 |a Robačer, Martina.   |4 aut 
040 |a FKMB  |b slv  |c SI-MaIIZ  |d FKMB  |e ppiak 
040 |a FKMB  |b slv  |c SI-MaIIZ  |d FKMB  |e ppiak