Označevanje ekoloških živil in možnosti certificiranja v gastronomiji : [predavanje na mednarodni konferenci z naslovom " Začuti lokalno - zaživi z navdihom: Povezanost podeželja in gostinsko-turistične ponudba", Novo mesto, 16. 6. 2016] /
Shranjeno v:
Main Authors: | Bavec, Martina. (Author), Vukmanič, Tjaša. (Author), Bavec, Franc. (Author), Grobelnik Mlakar, Silva. (Author), Poštrak, Nevenka. (Author), Robačer, Martina. (Author) |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | Slovenian |
Teme: | |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
Označevanje ekoloških živil /
od: Grobelnik Mlakar, Silva., et al. -
Modul 4: Označevanje ekoloških živil - vem , kaj jem [izobraževalni modul za učitelje osnovnih šol] /
od: Grobelnik Mlakar, Silva.
Izdano: (2014) -
Koraki do certificirane ponudbe ekoloških živil v gastronomiji : prispevek na okrogli mizi, ki jo je organizirala Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru s partnerji z naslovom "Ekološka živila v gastronomiji BIO + LOKALNO = IDEALNO" na 55. Kmetijsko živilskem sejmu AGRA 2017, Gornja Radgona, 28. 8. 2017 /
od: Vukmanič, Tjaša. -
Pravila za označevanje ekoloških pridelkov oziroma živil : [predavanje na posvetu z mednarodno udeležbo "Aktualno na področju ekološkega kmetijstva 2008, ki je potekal v organizaciji Inštituta za ekološko kmetijstvo Univerze v Mariboru na vili Pohorski dvorec v Pivoli, 13.2.2008] /
od: Grobelnik Mlakar, Silva., et al.
Izdano: (2008) -
Zakonodajni okvirji - prepoznavanje ekoloških živil in njihovih označb - pomote in zlorabe : prispevek na okrogli mizi, ki jo je organizirala Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru s partnerji z naslovom "Ekološka živila v gastronomiji BIO + LOKALNO = IDEALNO" na 55. Kmetijsko živilskem sejmu AGRA 2017, Gornja Radgona, 28. 8. 2017 /
od: Robačer, Martina.