Tokoferoli in tokotrienoli : kemizem, analitske metode, vloga v organizmih in vsebnosti v živilih /
Shranjeno v:
Glavni avtor: | Kristl, Janja. (Author) |
---|---|
Format: | Book Chapter |
Jezik: | Slovenian |
Teme: | |
Sorodne knjige/članki: | Vsebovano v:
Kemija v šoli |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
Osnove za načrtovanje postopka separacije tokoferoli/maščobne kisline s superkritičnimi fluidi : diplomska naloga visokošolskega strokovnega študija /
od: Krainer, Marko.
Izdano: (2002) -
Combined compendium of food additive specifications.
Izdano: (2006) -
Bioactive compounds in food: vitamin C and E, carotenoids and polyphenols : [predavanje podiplomcem študijskega programa Organic and sustainable agriculture, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, 28. maj 2011,v okviru programa Erasmus] /
od: Kristl, Janja.
Izdano: (2011) -
Prisotnost akrilamida v živilih : magistrsko delo /
od: Drevenšek, Peter.
Izdano: (2015) -
Kemijski dejavniki tveganja v prehrani : zbrano učno gradivo /
od: Šostar-Turk, Sonja., et al.
Izdano: (2020)