Baker & Spice exceptional breads /
Shranjeno v:
Main Authors: | Lepard, Dan. (Author), Whittington, Richard. (Author) |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | English |
Izdano: |
London :
Quadrille,
2007.
|
Teme: | |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
The history of bread /
od: Dupaigne, Bernard.
Izdano: (1999) -
Okus po kruhu /
od: Mihelič, Ana Marija., et al.
Izdano: (1993) -
Sodobna domača peka : kuharski priročnik za ljubitelje dobrega peciva : preprost, zanesljiv, vsestranski, spodbuden /
od: Recke, Gunhild von der., et al.
Izdano: (1988) -
Biokruh in [bio]pecivo : [surovine za kruh, dodatki za vzhajanje testa, dišave in začimbe, recepti za preko 90 vrst kruha in peciva iz polnovredne moke] /
od: Angerer, Tatjana.
Izdano: (1992) -
Biokruh in biopecivo : [navodila in recepti za peko kruha in peciva iz polnovredne moke] /
od: Angerer, Tatjana.
Izdano: (1990)