Klasifikacija različnih belih vin glede na senzorično ovrednotenje in analizne rezultate /

Predstavljene bodo nekatere možnosti uporabe multivariantne analize podatkov in analize variance (ANOVA) za klasifikacijo različnih belih vin. Glavni klasifikacijski kriteriji so bili kvaliteta vina, določena s senzorično analizo (buket, barva, okus), vrsta vina in letnik proizvodnje. Subjektivno oc...

Popoln opis

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Šnuderl, Katja, 1977- (Author), Mocak, Jan. (Author), Brodnjak-Vončina, Darinka. (Author), Balla, Branko. (Author)
Format: Book Chapter
Jezik:Slovenian
Teme:
Sorodne knjige/članki:Vsebovano v: Jubilejni 10. Slovenski kemijski dnevi 2004, Maribor, 23. in 24. september 2004
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si