Klasifikacija različnih belih vin glede na senzorično ovrednotenje in analizne rezultate /
Predstavljene bodo nekatere možnosti uporabe multivariantne analize podatkov in analize variance (ANOVA) za klasifikacijo različnih belih vin. Glavni klasifikacijski kriteriji so bili kvaliteta vina, določena s senzorično analizo (buket, barva, okus), vrsta vina in letnik proizvodnje. Subjektivno oc...
Shranjeno v:
Main Authors: | , , , |
---|---|
Format: | Book Chapter |
Jezik: | Slovenian |
Teme: | |
Sorodne knjige/članki: | Vsebovano v:
Jubilejni 10. Slovenski kemijski dnevi 2004, Maribor, 23. in 24. september 2004 |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Vzdrževanje sistema
Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.
Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate: