Trendi in izzivi v živilstvu, prehrani, gostinstvu, turizmu, izobraževanju in usposabljanju zbornik prispevkov 6. mednarodne strokovne konference, 27.–28. oktober 2022, Ljubljana, Slovenija = Trends and Challenges in Food Technology, Nutrition, Hospitality, Tourism, Education and Training : collection proceeding of the 6 th international professional conference, October 27th – 28th 2022, Ljubljana, Slovenia /
Strokovni prispevki 6. mednarodne strokovne konference Trendi in izzivi v živilstvu, prehrani, gostinstvu, turizmu, izobraževanju in usposabljanju so namenjeni strokovni in širši javnosti, študentom višjih, visokih šol in fakultet z namenom predstavitve najnovejših znanj ter veščin na strokovnih po...
Shranjeno v:
Korporativna značnica: | |
---|---|
Drugi avtorji: | , , , , |
Format: | Conference Proceeding eKnjiga |
Jezik: | English Croatian Slovenian |
Izdano: |
Ljubljana :
Biotehniški izobraževalni center Ljubljana = Biotechnical Educational Centre Ljubljana,
2022.
|
Teme: | |
Online dostop: | https://bickonferenca.si/files/2022/10/Trendi-in-Izzivi-Zbornik-2022.pdf |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Vzdrževanje sistema
Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.
Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate: