Trendi in izzivi v živilstvu, prehrani, gostinstvu, turizmu, izobraževanju in usposabljanju zbornik prispevkov 6. mednarodne strokovne konference, 27.–28. oktober 2022, Ljubljana, Slovenija = Trends and Challenges in Food Technology, Nutrition, Hospitality, Tourism, Education and Training : collection proceeding of the 6 th international professional conference, October 27th – 28th 2022, Ljubljana, Slovenia /

Strokovni prispevki 6. mednarodne strokovne konference Trendi in izzivi v živilstvu, prehrani, gostinstvu, turizmu, izobraževanju in usposabljanju so namenjeni strokovni in širši javnosti, študentom višjih, visokih šol in fakultet z namenom predstavitve najnovejših znanj ter veščin na strokovnih po...

Popoln opis

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Korporativna značnica: Trendi in izzivi v živilstvu, prehrani, gostinstvu, turizmu, izobraževanju in usposabljanju (konferenca) Ljubljana)
Drugi avtorji: Grohar Gros, Eva. (Editor), Smole, Katarina, živilstvo. (Editor), Ozimek, Boštjan. (Editor), Kržin Stepišnik, Jasna. (Editor), Vidrih, Tjaša, 1971- (Editor)
Format: Conference Proceeding eKnjiga
Jezik:English
Croatian
Slovenian
Izdano: Ljubljana : Biotehniški izobraževalni center Ljubljana = Biotechnical Educational Centre Ljubljana, 2022.
Teme:
Online dostop:https://bickonferenca.si/files/2022/10/Trendi-in-Izzivi-Zbornik-2022.pdf
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si

Internet

https://bickonferenca.si/files/2022/10/Trendi-in-Izzivi-Zbornik-2022.pdf