Trendi in izzivi v živilstvu, prehrani, gostinstvu, turizmu, izobraževanju in usposabljanju : zbornik povzetkov 4. mednarodne strokovne konference, 19.-20. oktober 2017, Ljubljana, Slovenija = Trends and challenges in food technology, nutrition, hospitality, tourism, education and training : collection of abstracts of the 4th international professional conference, October 19th-20th 2017, Ljubljana, Slovenia /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Korporativna značnica: Mednarodna strokovna konferenca Trendi in izzivi v živilstvu, prehrani, gostinstvu, turizmu, izobraževanju in usposabljanju Ljubljana)
Drugi avtorji: Vidrih, Tjaša. (Editor), Ozimek, Boštjan. (Editor), Kržin Stepišnik, Jasna. (Editor)
Format: Conference Proceeding Knjiga
Jezik:Slovenian
English
Izdano: Ljubljana : Biotehniški izobraževalni center = Biotechnical Educational Center, 2017.
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si