Eksperimentalno določanje vpliva procesnih parametrov proizvodnje kefirnih zrn s statistično metodo : diplomska naloga /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Glavni avtor: Rauter, Aleksander, 1983- (Author)
Drugi avtorji: Goršek, Andreja, 1961- (Thesis advisor)
Format: Thesis Knjiga
Jezik:Slovenian
Izdano: Maribor : [A. Rauter], 2009.
Teme:
Online dostop:http://dkum.uni-mb.si/Dokument.php?id=10571
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!
LEADER 01305nam a2200289 i 4500
001 14053398
003 SI-MaCOB
005 20130506000000.0
008 100422s2009 xv a f|m |||| ||slv c
040 |a KTFMB  |b slv  |c SI-MaIIZ  |e ppiak 
041 0 |a slv  |b slv  |b eng 
080 |a 66.02 
100 1 |a Rauter, Aleksander,   |d 1983-   |4 aut 
242 1 0 |a Experimental determination of the influence of process parameters in kefir grain production with a statistical method.  |y eng 
245 0 0 |a Eksperimentalno določanje vpliva procesnih parametrov proizvodnje kefirnih zrn s statistično metodo :   |b diplomska naloga /   |c Aleksander Rauter.  
260 |a Maribor :   |b [A. Rauter],   |c 2009. 
300 |a 59 f. :   |b ilustr. ;   |c 30 cm.  
500 |a Diplomsko delo univerzitetnega študija.  
500 |a Mentor Andreja Goršek; komentor Maja Habulin.  
502 |a Univ. v Mariboru, Fak. za kemijo in kemijsko tehnologijo.  
504 |a Bibliografija: f. 56-58.  
504 |a Povzetek ; Abstract.  
653 0 |a kefir  |a kefirno zrno  |a optimiranje rasti  |a Taguchijeva metoda  |a procesni parametri 
653 0 |a kefir  |a kefir grain  |a growth optimisation  |a Taguchi's method  |a process parameters 
700 1 |a Goršek, Andreja,   |d 1961-   |4 ths 
700 1 |a Leitgeb, Maja.   |4 oth 
856 4 1 |u http://dkum.uni-mb.si/Dokument.php?id=10571