Ekološka živila v gastronomiji : stanje, potencial in koncept (model) za dobavo lokalnih ekoloških pridelkov oz. živil : zaključno poročilo za Ministrstvo za gospodarstvo, razvoj in tehnologijo za ciljni raziskovalni projekt V4-1514 /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Bavec, Martina. (Author), Robačer, Martina. (Author), Vukmanič, Tjaša. (Author), Bavec, Franc. (Author), Pavlovič, Martina. (Author), Pažek, Karmen. (Author), Rozman, Črtomir. (Author), Grobelnik Mlakar, Silva. (Author), Jakop, Manfred. (Author), Rančić, Milica, turizem. (Author), Lebe, Sonja Sibila. (Author), Logožar, Klavdij. (Author), Milfelner, Borut. (Author), Turnšek, Maja, 1982- (Author), Podgoršek, Jože, 1974- (Author), Jurše Rogelj, Helena. (Author), Sabolič, Katja. (Author), Adamič Kričaj, Nives. (Author), Pečnik, Katarina. (Author)
Drugi avtorji: Lisec, Urška, 1994- (Editor)
Format: Knjiga
Jezik:Slovenian
Izdano: Hoče : UM, Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede, 2017.
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!
Opis
Opis knjige/članka:Ciljni raziskovalni projekt akronim: EKO-GASTRO.
Partnerji projekta: UM, Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede; UM, Ekonomsko poslovna fakulteta; UM, Fakulteta za turizem; Center biotehnike in turizma Grm Novo mesto; Inštitut za kontrolo in certifikacijo UM.
Fizični opis:123 f. : graf. prikazi, tabele ; 30 cm.
Bibliografija:Bibliografija: f. 116-123.