Ekološka živila v gastronomiji : stanje, potencial in koncept (model) za dobavo lokalnih ekoloških pridelkov oz. živil : zaključno poročilo za Ministrstvo za gospodarstvo, razvoj in tehnologijo za ciljni raziskovalni projekt V4-1514 /
Shranjeno v:
Main Authors: | , , , , , , , , , , , , , , , , , , |
---|---|
Drugi avtorji: | |
Format: | Knjiga |
Jezik: | Slovenian |
Izdano: |
Hoče :
UM, Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede,
2017.
|
Teme: | |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Opis knjige/članka: | Ciljni raziskovalni projekt akronim: EKO-GASTRO. Partnerji projekta: UM, Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede; UM, Ekonomsko poslovna fakulteta; UM, Fakulteta za turizem; Center biotehnike in turizma Grm Novo mesto; Inštitut za kontrolo in certifikacijo UM. |
---|---|
Fizični opis: | 123 f. : graf. prikazi, tabele ; 30 cm. |
Bibliografija: | Bibliografija: f. 116-123. |