Food chemistry /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Belitz, Hans-Dieter. (Author), Grosch, Werner. (Author)
Drugi avtorji: Burghagen, M... M. (Translator)
Format: Knjiga
Jezik:English
German
Izdano: Berlin [etc.] : Springer, 1999.
Izdaja:2nd ed.
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!
LEADER 01073nam a2200265 i 4500
001 221669
003 SI-MaCOB
005 20011030000000.0
008 990528s1999 gw a |||||||||| ||eng c
020 |a 354064704X  |q hard cover 
041 1 |a eng  |h ger 
080 |a 664  |2 do 4. izd. 
100 1 |a Belitz, Hans-Dieter.   |4 aut 
245 0 0 |a Food chemistry /   |c H.-D. Belitz, W. Grosch ; translation from the fourth German edition by M. M. Burghagen ... [et al.].  
250 |a 2nd ed. 
260 |a Berlin [etc.] :   |b Springer,   |c 1999. 
300 |a XLII, 992 str. :   |b ilustr., graf. prikazi ;   |c 25 cm.  
500 |a Prevod dela: Lehrbuch der Lebensmittelchemie.  
504 |a Bibliografija na koncu poglavij.  
650 0 2 |a Food analysis.  
653 0 |a kemija  |a živila  |a živilska tehnologija  |a voda  |a amino kisline  |a encimi  |a maščobe  |a ogljikovi hidrati  |a aromatične snovi  |a vitamini  |a minerali  |a aditivi  |a toksične snovi 
700 1 2 |a Grosch, Werner.   |4 aut 
700 1 |a Burghagen, M... M.   |4 trl 
040 |a IVZRS  |b slv  |c SI-MaIIZ  |d UKM  |e ppiak 
040 |a IVZRS  |b slv  |c SI-MaIIZ  |d FKMB  |e ppiak