Poenotenje okusa pri senzoričnem ocenjevanju vina : študijsko gradivo za dodatno izobraževanje pokuševalcev vina, mošta in drugih proizvodov iz grozdja in vina /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Košmerl, Tatjana. (Author), Vidrih, Rajko, 1960- (Author)
Format: Knjiga
Jezik:Slovenian
Izdano: Ljubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo, 2006.
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!
LEADER 00913cam a2200217 i 4500
001 229168640
003 SI-MaCOB
005 20120529000000.0
008 061004s2006 xv ||||f|f |||| ||slv c
017 |b svn 
020 |a 9616333461 
020 |a 9789616333467 
040 |a NUK  |b slv  |c SI-MaIIZ  |d UKM  |e ppiak 
080 |a 663  |2 do 4. izd. 
100 1 |a Košmerl, Tatjana.   |4 aut 
245 0 0 |a Poenotenje okusa pri senzoričnem ocenjevanju vina :   |b študijsko gradivo za dodatno izobraževanje pokuševalcev vina, mošta in drugih proizvodov iz grozdja in vina /   |c Tatjana Košmerl ; [recenzent Rajko Vidrih].  
260 |a Ljubljana :   |b Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo,   |c 2006. 
300 |a III, 33 str. ;   |c 30 cm.  
650 0 4 |a živilska tehnologija  |x enologija  |x preiskušanje vina  |x senzorična analiza.  
653 0 |a vino  |a senzorično ocenjevanje  |a senzorične lastnosti 
700 1 2 |a Vidrih, Rajko,   |d 1960-   |4 aut