Poenotenje okusa pri senzoričnem ocenjevanju vina : študijsko gradivo za dodatno izobraževanje pokuševalcev vina, mošta in drugih proizvodov iz grozdja in vina /
Shranjeno v:
Main Authors: | , |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | Slovenian |
Izdano: |
Ljubljana :
Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo,
2006.
|
Teme: | |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
LEADER | 00913cam a2200217 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 229168640 | ||
003 | SI-MaCOB | ||
005 | 20120529000000.0 | ||
008 | 061004s2006 xv ||||f|f |||| ||slv c | ||
017 | |b svn | ||
020 | |a 9616333461 | ||
020 | |a 9789616333467 | ||
040 | |a NUK |b slv |c SI-MaIIZ |d UKM |e ppiak | ||
080 | |a 663 |2 do 4. izd. | ||
100 | 1 | |a Košmerl, Tatjana. |4 aut | |
245 | 0 | 0 | |a Poenotenje okusa pri senzoričnem ocenjevanju vina : |b študijsko gradivo za dodatno izobraževanje pokuševalcev vina, mošta in drugih proizvodov iz grozdja in vina / |c Tatjana Košmerl ; [recenzent Rajko Vidrih]. |
260 | |a Ljubljana : |b Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo, |c 2006. | ||
300 | |a III, 33 str. ; |c 30 cm. | ||
650 | 0 | 4 | |a živilska tehnologija |x enologija |x preiskušanje vina |x senzorična analiza. |
653 | 0 | |a vino |a senzorično ocenjevanje |a senzorične lastnosti | |
700 | 1 | 2 | |a Vidrih, Rajko, |d 1960- |4 aut |