Poenotenje okusa pri senzoričnem ocenjevanju vina : študijsko gradivo za dodatno izobraževanje pokuševalcev vina, mošta in drugih proizvodov iz grozdja in vina /
Shranjeno v:
Main Authors: | Košmerl, Tatjana. (Author), Vidrih, Rajko, 1960- (Author) |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | Slovenian |
Izdano: |
Ljubljana :
Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo,
2006.
|
Teme: | |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
Senzorika vina : študijsko gradivo tečaja za člane Društva vinogradnikov Sevnica - Boštanj /
od: Košmerl, Tatjana., et al.
Izdano: (2012) -
Senzorične lastnosti mošta in vina : študijsko gradivo za pokuševalce vina, mošta in drugih proizvodov iz grozdja in vina /
od: Košmerl, Tatjana., et al.
Izdano: (2007) -
Bistrenje, čiščenje in stabilizacija vina pred stekleničenjem : laboratorijske vaje za predmet Tehnologija vina /
od: Košmerl, Tatjana.
Izdano: (2004) -
Senzorično izobraževanje na področju živil in vina : študijsko gradivo /
od: Golob, Terezija, 1950-, et al.
Izdano: (2009) -
Analize grozdja in vina : Winenet, mreža sodelovanja za inovativne rešitve za izboljšanje kakovosti grozdja in vina /
od: Jug, Tjaša., et al.
Izdano: (2014)