Uvod u sigurnost hrane /
Shranjeno v:
Drugi avtorji: | Babić, Ivona. (Editor), Đugum, Jelena. (Editor) |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | Croatian |
Izdano: |
Ljubljana :
Inštitut za sanitarno inženirstvo,
2014
|
Teme: |
zakonodaja
> politika
> tveganje
> analiza
> Evropska unija
> hrana
> sledljivost
> označevanje
> RASFF
> HACCP
> živilska mikrobiologija
> toksikologija
> kontaminacija
> mednarodna trgovina
|
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
Varnost živil /
od: Pajk Žontar, Tanja., et al.
Izdano: (2008) -
Risk communication and risk management for ensuring food safety - case of e. coli outbreak /
od: Mičović, Elizabeta. -
Zbornik predavanj /
od: Smole Možina, Sonja., et al.
Izdano: (2007) -
Higienski management : strokovni seminar, 15. marec 2006 : zbornik /
Izdano: (2006) -
Zdrava prehrana : [skrita moč rastlinske hrane, ki ugodno vpliva na telo in um] /
od: Costain, Lyndel.
Izdano: (2004)