An attempt to predict pork drip loss from pH and colour measurements or near infrared spectra using artificial neural networks /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Prevolnik, Maja. (Author), Čandek Potokar, Marjeta. (Author), Novič, Marjana. (Author), Škorjanc, Dejan. (Author)
Format: Book Chapter
Jezik:English
Teme:
Sorodne knjige/članki:Vsebovano v: Meat science
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!
LEADER 01172naa a2200265 ib4500
001 3025512
003 SI-MaCOB
005 20090911000000.0
008 090611s2009 xxk|||||||||||||| ||eng c
024 7 1 |a 10.1016/j.meatsci.2009.06.015  |2 doi 
040 |a KISLJ  |b slv  |c SI-MaIIZ  |d FKMB  |e ppiak 
080 |a 637 
245 1 0 |a An attempt to predict pork drip loss from pH and colour measurements or near infrared spectra using artificial neural networks /   |c Maja Prevolnik ... [et al.].  
300 |a str. 405-411. 
500 |a Soavtorji: Marjeta Čandek-Potokar, Marjana Novič, Dejan Škorjanc.  
504 |a Abstract.  
504 |a Bibliografija: str. 
653 0 |a meso  |a svinjina  |a analiza mesa  |a meritve 
653 0 |a prašičereja  |a prašiči  |a nevronske mreže  |a Kohonenove mape  |a izceja mesa  |a napovedovanje 
653 0 |a pig breeding  |a pigs  |a neural networks  |a Kohonen maps  |a meat drip loss  |a prediction 
700 1 |a Prevolnik, Maja.   |4 aut 
700 1 2 |a Čandek Potokar, Marjeta.   |4 aut 
700 1 |a Novič, Marjana.   |4 aut 
700 1 |a Škorjanc, Dejan.   |4 aut 
773 0 |t Meat science  |b [Print ed.]  |d London : Applied Science Publishers  |x 0309-1740  |g Vol. 83, št. 3 (2009), str. 405-411