An attempt to predict pork drip loss from pH and colour measurements or near infrared spectra using artificial neural networks /
Shranjeno v:
Main Authors: | Prevolnik, Maja. (Author), Čandek Potokar, Marjeta. (Author), Novič, Marjana. (Author), Škorjanc, Dejan. (Author) |
---|---|
Format: | Book Chapter |
Jezik: | English |
Teme: | |
Sorodne knjige/članki: | Vsebovano v:
Meat science |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
Klavna kakovost in kakovost mesa prašičev pitanih z dodatkom tanina v krmi : diplomsko delo /
od: Kračun, Petra.
Izdano: (2013) -
Lucerna kot "prilast" v obroku prašičev pitancev in vpliv na njihovo proizvodnost, klavno kakovost in kakovost mesa Alfalfa as "extra" in the rations of fattening pigs and effects on production results, slaughter and meat quality /
od: Jug, Robi., et al. -
Vpliv dodatka lucerne v krmo prašičev na rastnost, klavno kakovost in kakovost mesa : diplomsko delo /
od: Jug, Robi.
Izdano: (2021) -
Razlike med ekološko in konvencionalno rejo prašičev glede na proučevane rastne, pitovne, klavne lastnosti in kakovost mesa : magistrsko delo /
od: Ocepek, Marko.
Izdano: (2010) -
Rezultati pitanja prašičev v kmečkih rejah - mešana živinorejska kmetija /
od: Horvat, Katarina, 1994-
Izdano: (2016)