Ekološka hrana v gastronomiji - Slovenija - evropska gastronomska regija 2021 : predstavitev na 10. strokovni konferenci z naslovom "Aktualno na področju ekološkega kmetijstva 2019", FKBV, Hoče, 25. 1. 2019 /
Shranjeno v:
Main Authors: | Bavec, Martina. (Author), Vukmanič, Tjaša. (Author), Bavec, Franc. (Author), Robačer, Martina. (Author) |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | Slovenian |
Teme: | |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
Ekološka hrana v gastronomiji - Slovenija evropska gastronomska regija 2021 : predstavitev v okviru dogodka v organizaciji Katedre za ekološko kmetijstvo, poljščine, vrtnine in okrasne rastline FKBV in Inštituta za ekološko kmetijstvo "Aktualno na področju ekološkega kmetijstva 2019, Pivola, 25. 01. 2019 /
od: Bavec, Martina., et al. -
Ekološka hrana v gastronomiji - stanje in potencial ter koncept (model) za dobavo lokalnih ekoloških pridelkov oz. živil eko - gastro : Ciljni raziskovalni projekt 2015 "V-41514" /
od: Bavec, Martina., et al.
Izdano: (2015) -
Certificiranje ponudbe ekološke hrane v gastronomiji : predavanje na posvetu o razvoju ekološkega kmetovanja z naslovom "Ekološko kmetovanje za bolj zdravo življenje", Ljubljana, 27. februar 2018 /
od: Bavec, Martina., et al. -
Izkušnje s pilotnim certificiranjem ponudbe ekološke hrane v gastronomiji : predstavitev v okviru 50. sejma "Narava - zdravje", v Ljubljani, 24. 10. 2019 /
od: Bavec, Martina., et al. -
Ekološko + lokalno = idealno tudi v gastronomiji : predstavitev v okviru 50. sejma "Narava - zdravje", v Ljubljani, 23. 10. 2019 /
od: Bavec, Martina.