Comparison of entire male and immunocastrated pigs for dry-cured ham production under two salting regimes /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Škrlep, Martin. (Author), Čandek-Potokar, Marjeta. (Author), Batorek Lukač, Nina. (Author), Prevolnik Povše, Maja. (Author), Pugliese, Carolina. (Author), Labussière, Etienne. (Author), Flores, Mónica. (Author)
Format: Book Chapter
Jezik:English
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!
LEADER 01234caa a2200289 ib4500
001 4781416
003 SI-MaCOB
005 20161110000000.0
008 150814s2016 xxk|||||||||||||| ||eng c
024 7 1 |a 10.1016/j.meatsci.2015.08.010  |2 doi 
041 0 |a eng  |b eng 
080 |a 664 
245 1 0 |a Comparison of entire male and immunocastrated pigs for dry-cured ham production under two salting regimes /   |c Martin Škrlep ... [et al.].  
300 |a str. 27-37. 
500 |a Soavtorji: Marjeta Čandek-Potokar, Nina Batorek Lukač, Maja Prevolnik Povše, Carolina Pugliese, Etienne Labussiere, Monica Flores.  
504 |a Abstract.  
504 |a Bibliografija na koncu članka.  
653 0 |a soljenje pršuta  |a priprava pršuta  |a zmanješanje soljenja  |a pršut  |a meso za pršut  |a imunokastracija  |a kakovost mesa  |a določevanje kakovosti 
653 0 |a entire male pigs  |a salt reduction  |a dry-cured ham quality 
700 1 2 |a Škrlep, Martin.   |4 aut 
700 1 2 |a Čandek-Potokar, Marjeta.   |4 aut 
700 1 2 |a Batorek Lukač, Nina.   |4 aut 
700 1 2 |a Prevolnik Povše, Maja.   |4 aut 
700 1 2 |a Pugliese, Carolina.   |4 aut 
700 1 2 |a Labussière, Etienne.   |4 aut 
700 1 2 |a Flores, Mónica.   |4 aut 
040 |a KISLJ  |b slv  |c SI-MaIIZ  |d FKMB  |e ppiak