Analiza kakovosti živil /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Plestenjak, Anamarija. (Author), Golob, Terezija, 1950- (Author)
Format: Knjiga
Jezik:Slovenian
Izdano: Ljubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo, 1996
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!
LEADER 00938cam a2200241 i 4500
001 62333440
003 SI-MaCOB
005 19970929000000.0
008 960930s1996 xv a ||p |||| ||slv c
017 |a 9605801  |b svn 
020 |a 9619039726 
040 |a NUK  |b slv  |c SI-MaIIZ  |d UKM  |e ppiak 
080 |a 641  |2 do 4. izd. 
100 1 |a Plestenjak, Anamarija.   |4 aut 
245 0 0 |a Analiza kakovosti živil /   |c Anamarija Plestenjak in Terezija Golob.  
260 |a Ljubljana :   |b Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo,   |c 1996  |e (Ljubljana :   |f Planprint)  
300 |a 99 str. :   |b ilustr. ;   |c 24 cm.  
500 |a 200 izv. 
504 |a Bibliografija: str. 99.  
650 0 4 |a živilska industrija  |x analiza kakovosti  |x živila  |x kemična sestava  |v učbeniki za visoke šole.  
650 0 4 |a kemijska tehnologija  |x analizna kemija  |x ogljikovi hidrati  |v vaje.  
650 0 4 |a biotehnologija  |x živilska tehnologija.  
700 1 2 |a Golob, Terezija,   |d 1950-   |4 aut