Matematično modeliranje proizvodnje etanola z mikrobioto kefirnih zrn kot funkcijo temperaturnih sprememb Mathematical modelling of ethanol production by microbiota of kefir grains as a function of temperature variations /
Shranjeno v:
Main Authors: | Zajšek, Katja. (Author), Goršek, Andreja, 1961- (Author) |
---|---|
Format: | Software Book Chapter |
Jezik: | Slovenian |
Teme: | |
Sorodne knjige/članki: | Vsebovano v:
Slovenski kemijski dnevi 2010, Maribor, 23. in 24. september 2010 |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
Optimiranje bioprocesnih parametrov proizvodnje etanola in kefirana z mikrobioto kefirnih zrn : doktorska disertacija /
od: Zajšek, Katja.
Izdano: (2012) -
Mathematical modelling of ethanol production by mixed kefir grains yeast population as a function of temperature variations /
od: Zajšek, Katja., et al. -
Optimization of ethanol fermentation process design /
od: Sobočan, Gorazd., et al. -
Izbrana poglavja iz mikrobiologije : (zbrano učno gradivo) : za študente podiplomskega študija bioinformatike, 2. stopnja na FZV UM pri predmetu: Izbrana poglavja iz mikrobiologije in biokemije /
od: Fijan, Sabina.
Izdano: (2020) -
Kinetične študije hitrosti rasti kefirnih zrn = Kinetic studies of growth rate of kefir grains /
od: Zajšek, Katja.