Ocenjevanje kakovosti prašičjega mesa : določanje mase prašičjega stegna : vizualno ocenjevanje mesnatosti potrebušine /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Škrlep, Martin. (Author), Šegula, Blaž. (Author), Čandek-Potokar, Marjeta. (Author)
Format: Knjiga
Jezik:Slovenian
Izdano: Ljubljana : Kmetijski inštitut Slovenije, 2004.
Serija:Tehnološki list ; št. 91
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!
LEADER 00847nam a2200205 i 4500
001 1795176
003 SI-MaCOB
005 20050211000000.0
008 041008s2004 xv a f| |||1 ||slv c
020 |a 9616505033 
040 |a KISLJ  |b slv  |c SI-MaIIZ  |d FKMB  |e ppiak 
080 |a 664  |2 do 4. izd. 
100 1 |a Škrlep, Martin.   |4 aut 
245 0 0 |a Ocenjevanje kakovosti prašičjega mesa :   |b določanje mase prašičjega stegna : vizualno ocenjevanje mesnatosti potrebušine /   |c Martin Škrlep, Blaž Šegula, Marjeta Čandek-Potokar.  
260 |a Ljubljana :   |b Kmetijski inštitut Slovenije,   |c 2004. 
300 |a zgibanka, [5] str. :   |b barvne fotogr. ;   |c 24 cm.  
490 0 |a Tehnološki list ;  |v št. 91 
653 0 |a prašičje meso  |a meso  |a kakovost  |a ocenjevanje  |a merjenje  |a navodila 
700 1 2 |a Šegula, Blaž.   |4 aut 
700 1 2 |a Čandek-Potokar, Marjeta.   |4 aut