Bread wheat : improvement and production /
Shranjeno v:
Korporativna značnica: | Food and Agriculture Organization of the United Nations. |
---|---|
Drugi avtorji: | Curtis, Byrd C. (Editor), Rajaram, Sanjaya. (Editor), Gómez Macpherson, Helena. (Editor) |
Format: | Knjiga |
Jezik: | English |
Izdano: |
Rome :
FAO,
2002.
|
Teme: |
pšenica
> pridelovanje
> gojenje
> hrana
> genetika
> bolezni
> žahtnjenje
> pesticidi
> management
> zborniki
|
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
Wheat : chemistry and technology.
Izdano: (1988) -
Wheat : chemistry and technology.
Izdano: (1988) -
Razraščanje jarih in ozimnih sort navadne pšenice (Triticum aestivum L. ssp vulgare MacKey), posejanih v spomladanskem setvenem roku : diplomsko delo = Tillering of summer and winter wheat varieties (Triticum aestivum L. ssp. vulgare MacKey) sown in the spring /
od: Flakus, Iris.
Izdano: (2002) -
Fiziologija rasta i razvića pšenice /
od: Sarić, Miloje R.
Izdano: (1959) -
Wheat yield and quality in conversion from conventional to organic farming : [predavanje na 14. Alpe Jadran Simpoziju, Hoče, Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede, 15. - 19. 11. 2011] /
od: Štraus, Saša., et al.
Izdano: (2011)