Milling and bread baking techniques significantly affect the mycotoxin (deoxynivalenol and nivalenol) level in bread /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Lešnik, Mario. (Author), Cencič, Avrelija. (Author), Vajs, Stanislav. (Author), Simončič, Andrej. (Author)
Format: Book Chapter
Jezik:English
Teme:
Sorodne knjige/članki:Vsebovano v: Tehnologija, inovacije, prehrana, zdravi potrošniki
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!
LEADER 00915naa a2200205 ib4500
001 2570796
003 SI-MaCOB
005 20071011000000.0
008 071011s2007 xv |||||||||||||| ||eng c
040 |a FKMB  |b slv  |c SI-MaIIZ  |e ppiak 
080 |a 663 
245 1 0 |a Milling and bread baking techniques significantly affect the mycotoxin (deoxynivalenol and nivalenol) level in bread /   |c Mario Lešnik ... [et al.].  
300 |a Str. 62.  
500 |a Sodelavci: A. Cencič, S. Vajs and A. Simončič.  
653 0 |a mycotoxin  |a deoxynivalenol  |a milking  |a baking  |a wheat  |a bread 
700 1 2 |a Lešnik, Mario.   |4 aut 
700 1 2 |a Cencič, Avrelija.   |4 aut 
700 1 2 |a Vajs, Stanislav.   |4 aut 
700 1 2 |a Simončič, Andrej.   |4 aut 
773 0 |a Slovenski kongres o hrani in prehrani (3 : 2007 : Radenci)  |t Tehnologija, inovacije, prehrana, zdravi potrošniki  |d Ljubljana : Slovenian Nutrition Society, 2007  |w 234939904  |z 9789619057124  |g Str. 62