Ocenjevanje kakovosti prašičjega mesa : merjenje vrednosti pH mesa : merjenje barvnih parametrov in ocenjevanje barve mesa : merjenje sposobnosti vezave vode s filtrirnimi papirčki /
Shranjeno v:
Main Authors: | Škrlep, Martin. (Author), Šegula, Blaž. (Author), Čandek-Potokar, Marjeta. (Author) |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | Slovenian |
Izdano: |
Ljubljana :
Kmetijski inštitut Slovenije,
2004.
|
Serija: | Tehnološki list ;
90 |
Teme: | |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
Ocenjevanje kakovosti prašičjega mesa : določanje mase prašičjega stegna : vizualno ocenjevanje mesnatosti potrebušine /
od: Škrlep, Martin., et al.
Izdano: (2004) -
Vplivi energentov na prirejo prašičjega mesa /
od: Vogrin Bračič, Marija., et al. -
Računalniško merjenje površine dolge hrbtne mišice, hrbtne slanine in mesnatosti potrebušine pri prašičih /
od: Šegula, Blaž., et al.
Izdano: (2004) -
Ocenjevanje klavnih trupov in kakovosti mesa prašičev /
od: Šegula, Blaž., et al.
Izdano: (2010) -
Merjenje lastnosti kakovosti mesa pri govedu /
od: Škrlep, Martin., et al.
Izdano: (2013)