Vzroki izločitev prašičjih stegen, namenjenih za kraški pršut /
Shranjeno v:
Main Authors: | , , |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | Slovenian |
Izdano: |
Ljubljana :
Kmetijski inštitut Slovenije,
2007.
|
Teme: |
prašičereja
> prašičja stegna
> meso
> mesni izdelki
> kraški pršut
> izločitev
> Slovenija
> priročniki
|
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
LEADER | 00853nam a2200217 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 233368576 | ||
003 | SI-MaCOB | ||
005 | 20070725000000.0 | ||
008 | 070530s2007 xv a f| |||| ||slv c | ||
017 | |a 200705455 |b svn | ||
020 | |a 9789616505253 | ||
040 | |a NUK |b slv |c SI-MaIIZ |d FKMB |e ppiak | ||
080 | |a 637 |2 UDCMRF 2001 | ||
100 | 1 | |a Šegula, Blaž. |4 aut | |
245 | 0 | 0 | |a Vzroki izločitev prašičjih stegen, namenjenih za kraški pršut / |c Blaž Šegula, Martin Škrleb, Marjeta Čandek-Potokar. |
260 | |a Ljubljana : |b Kmetijski inštitut Slovenije, |c 2007. | ||
300 | |a 1 zgibanka ([6] str.) : |b fotogr. ; |c 24 cm. | ||
650 | 0 | 7 | |a Kraški pršut. |2 ssg |
653 | 0 | |a prašičereja |a prašičja stegna |a meso |a mesni izdelki |a kraški pršut |a izločitev |a Slovenija |a priročniki | |
700 | 1 | 2 | |a Škrlep, Martin. |4 aut |
700 | 1 | 2 | |a Čandek Potokar, Marjeta. |4 aut |