Vzroki izločitev prašičjih stegen, namenjenih za kraški pršut /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Šegula, Blaž. (Author), Škrlep, Martin. (Author), Čandek Potokar, Marjeta. (Author)
Format: Knjiga
Jezik:Slovenian
Izdano: Ljubljana : Kmetijski inštitut Slovenije, 2007.
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!
LEADER 00853nam a2200217 i 4500
001 233368576
003 SI-MaCOB
005 20070725000000.0
008 070530s2007 xv a f| |||| ||slv c
017 |a 200705455  |b svn 
020 |a 9789616505253 
040 |a NUK  |b slv  |c SI-MaIIZ  |d FKMB  |e ppiak 
080 |a 637  |2 UDCMRF 2001 
100 1 |a Šegula, Blaž.   |4 aut 
245 0 0 |a Vzroki izločitev prašičjih stegen, namenjenih za kraški pršut /   |c Blaž Šegula, Martin Škrleb, Marjeta Čandek-Potokar.  
260 |a Ljubljana :   |b Kmetijski inštitut Slovenije,   |c 2007. 
300 |a 1 zgibanka ([6] str.) :   |b fotogr. ;   |c 24 cm.  
650 0 7 |a Kraški pršut.   |2 ssg 
653 0 |a prašičereja  |a prašičja stegna  |a meso  |a mesni izdelki  |a kraški pršut  |a izločitev  |a Slovenija  |a priročniki 
700 1 2 |a Škrlep, Martin.   |4 aut 
700 1 2 |a Čandek Potokar, Marjeta.   |4 aut