Vzroki izločitev prašičjih stegen, namenjenih za kraški pršut /
Shranjeno v:
Main Authors: | Šegula, Blaž. (Author), Škrlep, Martin. (Author), Čandek Potokar, Marjeta. (Author) |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | Slovenian |
Izdano: |
Ljubljana :
Kmetijski inštitut Slovenije,
2007.
|
Teme: |
prašičereja
> prašičja stegna
> meso
> mesni izdelki
> kraški pršut
> izločitev
> Slovenija
> priročniki
|
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
Kraški pršut : vedno in povsod z vami /
od: Renčelj, Stanislav.
Izdano: (2005) -
Tradicionalni kraški pridelki in produkti - raziskave za izboljšanje njihove kakovostI : zbornik prispevkov simpozija = Prodotti tradizionali del Carso - la ricerca al servizio della qualitá : atti del congresso - pubblicazioni scientifiche /
Izdano: (2014) -
Comparison of entire male and immunocastrated pigs for dry-cured ham production under two salting regimes /
od: Škrlep, Martin., et al. -
Vpliv spola in stopnje soljenja na kakovost pršuta : magistrsko delo /
od: Sok, Gregor.
Izdano: (2020) -
44. Kraški pust = [44°] Carnevale carsico : 05.03.2011 na Opčinah = ad Opicina : pustna povorka = sfilata di carri e gruppi allegorici.
Izdano: (2011)