Handbook of enology /
Shranjeno v:
Glavni avtor: | |
---|---|
Drugi avtorji: | |
Format: | Knjiga |
Jezik: | English French |
Izdano: |
Chichester [etc.] :
J. Wiley & Sons,
cop. 2000-
|
Teme: |
vinarstvo
> enologija
> vino
> mikrobiologija vina
> vinifikacija
> vinske kvasovke
> alkoholna fermentacija
> mlečno kislinske bakterije
> ocetne bakterije
> žveplanje vina
> žveplov dioksid
> maceracija
> kemična sestava
> organske kisline
> pH
> tartrati
> alkoholi
> hlapne snovi
> estri
> sladkorji
> suhi ekstrakt
> minerali
> dušikove spojine
> proteini
> fenoli
> antociani
> stabilizacija vina
> napake vina
> kvari vina
> žveplo
> žveplanje vina
> koloidi
> bentonit
> staranje vina
|
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Fizični opis: | Zv. <1-2> : ilustr. ; 26 cm. |
---|---|
Bibliografija: | Bibliografija na koncu vsakega prispevka. |
ISBN: | 0471973629 0471973637 |