Handbook of enology /
Shranjeno v:
Glavni avtor: | Ribéreau Gayon, Pascal. (Author) |
---|---|
Drugi avtorji: | Branco, Jeffrey M. (Translator) |
Format: | Knjiga |
Jezik: | English French |
Izdano: |
Chichester [etc.] :
J. Wiley & Sons,
cop. 2000-
|
Teme: |
vinarstvo
> enologija
> vino
> mikrobiologija vina
> vinifikacija
> vinske kvasovke
> alkoholna fermentacija
> mlečno kislinske bakterije
> ocetne bakterije
> žveplanje vina
> žveplov dioksid
> maceracija
> kemična sestava
> organske kisline
> pH
> tartrati
> alkoholi
> hlapne snovi
> estri
> sladkorji
> suhi ekstrakt
> minerali
> dušikove spojine
> proteini
> fenoli
> antociani
> stabilizacija vina
> napake vina
> kvari vina
> žveplo
> žveplanje vina
> koloidi
> bentonit
> staranje vina
|
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
Handbook of enology /
od: Ribéreau-Gayon, Pascal., et al.
Izdano: (2006) -
Handbook of enology /
od: Ribéreau-Gayon, Pascal., et al.
Izdano: (2007) -
The chemistry and biology of winemaking /
od: Hornsey, Ian Spencer.
Izdano: (2007) -
Testiranje bentonitov v pridelavi vina : diplomsko delo /
od: Fideršek, Aleksander, 1991-
Izdano: (2018) -
Tehnologija vina : študijsko gradivo : 2. letnik /
od: Rajher, Zdenko.
Izdano: (2002)