Senzorična ocena kruha iz moke rži (Secale cereale L.), navadne pšenice (Triticum aestivum L.) in soržice (mešanica pšenice in rži) : diplomsko delo /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Glavni avtor: Hojnik, Urška. (Author)
Drugi avtorji: Grobelnik Mlakar, Silva. (Thesis advisor)
Format: Thesis Knjiga
Jezik:Slovenian
Izdano: Maribor : [U. Hojnik], 2016.
Teme:
Online dostop:https://dk.um.si/IzpisGradiva.php?id=61063
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!
LEADER 01294nam a2200277 i 4500
001 4188972
003 SI-MaCOB
005 20160728000000.0
008 160728s2016 xv a f|m |||| ||slv c
041 0 |a slv  |b slv  |b eng 
080 |a 664  |2 UDCMRF 2011 
100 1 |a Hojnik, Urška.   |4 aut 
245 0 0 |a Senzorična ocena kruha iz moke rži (Secale cereale L.), navadne pšenice (Triticum aestivum L.) in soržice (mešanica pšenice in rži) :   |b diplomsko delo /   |c Urška Hojnik.  
246 1 3 |a Sensory evaluation of bread made of rye /Secale cereale L.), common wheat (Triticum aestivum L.) and meslin (mixture of wheat and rye) 
260 |a Maribor :   |b [U. Hojnik],   |c 2016. 
300 |a VI, 28 f., [6] f pril. :   |b ilustr. ;   |c 30 cm.  
500 |a Preveden naslov naveden v tekstu.  
500 |a Mentorica Silva Grobelnik Mlakar.  
502 |a Univ. v Mariboru, Fak. za kmetijstvo in biosistemske vede.  
504 |a Literatura: f. 25-28.  
504 |a Izvl. v slov. in angl. 
653 0 |a kruh  |a soržica  |a fizikalne lastnosti kruha  |a senzorične lastnosti kruha 
653 0 |a bread  |a meslin  |a physical properties of bread  |a sensory properties of bread 
700 1 |a Grobelnik Mlakar, Silva.   |4 ths 
856 4 1 |u https://dk.um.si/IzpisGradiva.php?id=61063 
040 |a FKMB  |b slv  |c SI-MaIIZ  |d FKMB  |e ppiak