Senzorična ocena kruha iz moke rži (Secale cereale L.), navadne pšenice (Triticum aestivum L.) in soržice (mešanica pšenice in rži) : diplomsko delo /
Shranjeno v:
Glavni avtor: | Hojnik, Urška. (Author) |
---|---|
Drugi avtorji: | Grobelnik Mlakar, Silva. (Thesis advisor) |
Format: | Thesis Knjiga |
Jezik: | Slovenian |
Izdano: |
Maribor :
[U. Hojnik],
2016.
|
Teme: | |
Online dostop: | https://dk.um.si/IzpisGradiva.php?id=61063 |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
Bread making : improving quality /
Izdano: (2003) -
Peka kruha in potic na tradicionalen način kot dopolnilna dejavnost na kmetiji Pukšič : diplomsko delo /
od: Pukšič, Valerija.
Izdano: (2016) -
Aplikacija večkriterijske odločitvene analize pri dopolnilnih dejavnostih na kmetijah
od: Pažek, Karmen., et al. -
Večkriterijska odločitvena analiza pri dopolnilnih dejavnostih na kmetijah - razvoj AHP modela za peko kruha : magistrsko delo = Multi-criteria decision making analysis in supplementary activities on farms - the development of AHP model for bread baking : masters thesis /
od: Slemenik, Bogdan.
Izdano: (2012) -
Milling and bread baking techniques significantly affect the mycotoxin (deoxynivalenol and nivalenol) level in bread /
od: Lešnik, Mario., et al.